ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Baby shower, een beetje van jezelf en een beetje van Slingerland

Een babyshower is een feest wat overgewaaid is uit Amerika. Het is de bedoeling dat de aanstaande moeder tijdens dit feest in het zonnetje gezet wordt door familie en vrienden en dit vindt plaats voordat de baby geboren is en vaak ook onverwacht. Het is wel een typische vrouwen aangelegenheid. Er wordt gezorgd voor leuke kadootjes, versiering, versnaperingen, spelletjes en natuurlijk wordt er lekker veel gekletst. Het is ook erg leuk om door middel van foto’s en filmpjes de tijd op te halen van voordat de aanstaande moeder zwanger werd.

Ga je een babyshower organiseren en zoek je nog wat leuke versiering?

Als je wat onderzoek via internet doet, vindt je zo een aantal schattige ideeën voor babyshower-decoratie. We weten allemaal dat versieren een belangrijk onderdeel is van een babyshower, omdat het de toon zet voor het feest. Je voelt je echt goed wanneer de gasten arriveren en enthousiast beginnen over de baby shower versieringen die je hebt gekozen voor het feest?
Er zijn een heleboel leuke, makkelijk ideeën die je kunt gebruiken als babyshower-versiering. Een leuke manier, om te beginnen, is  het gebruiken van lege potjes babyvoeding voor kaarsen die je overal plaatst in de ruimte. Dit werkt goed omdat kaarslicht zowel warm als uitnodigend is. Ook kun je een waslijn in de ruimte hangen waar je luiers aan vast maakt of rompertjes, washandjes en andere nuttige baby-artikelen die de aanstaande moeder dan mee naar huis kan nemen aan het einde van het feest.
Bij Slingerland Tekstslingers kun je ook allerlei leuke versiering bestelling die toepasselijk kan zijn bij een babyshower. Denk hierbij aan een vlaggenlijn, bedrukt met toepasselijke korte teksten en afbeeldingen. Een geplastificeerde tekstslinger, met bijvoorbeeld als tekst; EEN BABY OP KOMST.


Maak een leuke feest-snoep-tafel.

Een leuk middelpunt van zo’n tafel kan een luiertaart zijn, dat staat al gelijk lekker feestelijk. Luiertaarten kun je op veel plaatsen laten maken maar je kunt natuurlijk ook zelf wat ideetje zoeken via internet en het zelf doen. Wat ook een leuk idee is voor op de tafel is een babybadje met daarin kleine ballonnetjes en bad eendjes. Als je al weet of het een jongetje of een meisje wordt doe je dat met rose of blauw, weet je het niet dan kun je kiezen voor beide kleuren. Vul wat minibabyflesjes met kleine snoepjes en maak er leuke etiketjes op. Je kunt dergelijke flesjes ook gebruiken als kleine bloemenvaasjes. Maak of koop cupcakes met leuke baby dingetjes erop. Koop een paar fopspenen en gebruik deze als servethouders. Een paar katoenen luiers kunnen dienst doen als placemat. En zo kun je zelf wellicht ook nog wel een paar leuke dingen verzinnen.
Het leukste is als je zoveel mogelijk spullen gebruikt die de aanstaande moeder aan het einde van de babyshower mee naar huis kan nemen en kan gaan gebruiken als de baby geboren is. Daarnaast is het erg leuk om met alle aanwezigen een gezamenlijk cadeau te verzinnen. Dit kan een cadeau-mand zijn met allerlei spulletjes die bruikbaar zijn voor de baby. Een onderdeel daarvan zou kunnen zijn een geboorteslinger van Slingerland en allerlei andere geboorteversiering, kleding, leuke boeken, enz. Vergeet ook de aanstaande moeder/ouders niet hierbij. Geef hen een leuke waardebon om na de geboorte van de kleine er een keer een dagje lekker op uit te kunnen gaan.
Kortom, steek de hoofden bij elkaar, struin internet af en maak plannen. Een babyshower kan een ontzettend leuk feestje zijn.

Voor sfeerplaatjes en ideeën kun je ook hier terecht; Pinterest babyshower bord

E-mailen
Instagram