ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Heb jij wel eens op ‘Cake Smash’ gezocht in een zoekmachine?

Moet je eens doen, dan krijg je leuke foto’s te zien, daar gaat je hart van smelten.

De Cake Smash is overgewaaid uit Amerika. Het is een fotoshoot van je zoon of dochter en die  baby shoot wordt een tijdje voor de eerste verjaardag gemaakt. Vervolgens kun je deze foto’s dan gebruiken voor de uitnodiging voor de eerste verjaardag of voor een afbeelding die op de verjaardagstaart komt en natuurlijk kun je van de foto’s een heel leuk fotoboek samenstellen om te bewaren voor later.
Je kindje komt in een setting te zitten waarbij een grote mooie taart of cake centraal staat. Hij of zij mag al zittend bij die taart lekker zijn gang gaan en van de taart snoepen of ermee spelen, al dan niet met een voorwerp, zoals bijvoorbeeld een grote houten lepel, in de hand. Je kunt je voorstellen dat hier hele smakelijke plaatjes van te schieten zijn.

Veel fotografen zijn op dit soort shoots ingesteld en gebruiken daar allerlei accessoires en versiering voor. Denk ook eens goed na over de kleding die je zoon of dochter gaat dragen, want dat heeft ook veel invloed op hoe de foto’s eruit komen te zien. Vaak worden de kleuren van de spulletjes om het kind heen aangepast op de kleuren van de kleding of andersom.


Slingerland Tekstslingers kan hierin ook iets voor je betekenen. Wij worden steeds vaker door ouders of fotografen hierin betrokken. Wij zijn namelijk in staat om allerlei vormen van Cake Smash naamslingers te maken die passen bij het totaalplaatjes van de fotoshoot. Vaak heb je ruim van te voren al ‘besproken met’ of ‘in je hoofd een idee’ van hoe het eruit moet komen te zien en dat geeft ons de mogelijkheid om een mooie slinger te ontwikkelen of samen te stellen die hierbij past. In de 14 jaar, dat wij slingers op maat maken, hebben wij al heel veel ervaring opgedaan. Betrek ons dus gerust in dit proces. Neem eens een kijkje in onze webshop, daar staan al enorm veel slingers in die wij zelf hebben ontworpen en uitgewerkt. Varianten hierop zijn altijd bespreekbaar. Neem gerust contact op. Wij zijn ook in staat om je van te voren een voorbeeld van de slinger te laten zien zodat je ziet hoe de slinger er ongeveer uit komt te zien.

Wij zijn dus erg benieuwd naar jouw ideeën over de Cake Smash die jullie voor ogen hebben voor je kindje. Dat het een feestje gaat worden dat is iets wat zeker is. Alvast heel veel plezier.

E-mailen
Instagram