ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Tekst- of naamslinger geplastificeerd


Stel je eigen unieke letterslinger (met naam) samen en wij maken hem voor je. De tekst- en naamslingers worden stevig geplastificeerd geleverd en gaan hierdoor minimaal 10 jaar mee. De slingers zijn demontabel en kunnen aangepast worden met nieuwe letters/cijfers/tussenstukjes. Tussenstukjes (spatie-afbeeldingen) hebben wij van enorm veel thema's zoals, Buurman & Buurman, Brandweerman Sam, Fortnite, Frozen, Minions, voetbal, Little Pony, Sesamstraat, Superhelden, Super Mario, Bumba, maar ook afbeeldingen die niet thema gebonden zijn maar wel heel erg leuk. Jaar in jaar uit plezier dus.................MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Letterslinger zwart klein geplastificeerd


Ontwerp je eigen interieur letter slinger en laat hem door ons maken. De interieurslingers worden geplastificeerd geleverd en blijven hierdoor heel lang mooi. Ook kan de slinger in de toekomst aangepast worden met nieuwe letters/leestekens en afbeeldingen omdat hij demontabel is. Je kunt de tekst op je muur dus altijd veranderen. Je kunt er natuurlijk ook verjaardag versiering van laten maken. In onze blog vind je hier ook nog leuke ideeën over..........MEER INFORMATIE EN BESTELLEN


Tekst/naam vlaggenlijn geplastificeerd


Deze vlaggenlijn wordt gemaakt van stevig gelamineerde vlaggetjes van 9 x 15 cm en is verkrijgbaar in 21 kleuren. Hiermee stel je een tekst- of naamslinger samen die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Heel duurzaam, hij gaat jaren mee. De vlaggetjes worden met splitpennetjes aan elkaar bevestigd en dit zorgt ervoor dat de vlaggenlijn demontabel is en aangepast kan worden met nieuwe letters/afbeeldingen.....MEER INFORMATIE EN BESTELLEN

Geplastificeerde tekstslingers zijn voor heel veel gelegenheden bruikbaar. 

Verjaardagsslinger met naam

Je schaft zo’n demontabele slinger aan met een tekst die ieder jaar bruikbaar is, bijvoorbeeld HOERA SVEN IS JARIG, of een tekst die je ieder jaar kunt veranderen zoals HOERA LYNN 1 JAAR. Je kunt de afbeeldingen ieder jaar vervangen, of om de paar jaar, want ja, je kind blijft niet ieder jaar Sesamstraat leuk vinden, om maar even een voorbeeld te noemen. Als je dan toch, voor de volgende verjaardag, nieuwe tussenstukjes/afbeeldingen besteld kun je gelijk een nieuw cijfer mee bestellen. Zo verander je met regelmaat je letterslinger. Je doet er jaren mee! 

Wat ook een optie is als je meer kinderen hebt, je besteld één slinger in neutrale kleuren en besteld voor de andere kinderen een losse naam en afbeeldingen. Op die manier kun je de slinger voor al je kinderen gebruiken.

Geboorteslinger met naam

Onze geplastificeerde tekstslingers zijn ook te gebruiken als geboorteversiering, want iedere tekst is mogelijk. Schaf je bijvoorbeeld HOERA STAN IS GEBOREN en je koopt er los JARIG bij, dan heb je ook gelijk een verjaardagsslinger voor de komende jaren. Denk ook eens aan een slinger voor de aanstaande opa en oma, voor je baby shower of reveal party.

Reclame slinger 

Wat dacht je van een letterslinger voor in je marktkraam. Je kunt een slinger ophangen van je bedrijfsnaam of, als je een webshop hebt, van je URL. Zo valt je kraam al van grotere afstand op want zo’n slinger zorgt voor herkenbaarheid. Ook als je een fysieke winkel hebt zijn de tekstslingers van Slingerland Tekstslingers toe te passen voor bijvoorbeeld je koopjeshoek, een aanbieding, of gewoon als decoratie. Wij maken deze slingers ook in groot formaat zodat het een nog betere blikvanger wordt.

Er zijn zoveel mogelijkheden en wij denken graag met je mee. Wij kunnen zelf eventueel afbeeldingen maken als je iets specifieks zoekt. Als je een goede afbeelding van je logo hebt kunnen we dat ook toepassen in de slinger.


Feest versiering

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een slinger nodig hebt die je voor meerdere gelegenheden of personen wilt gaan gebruiken. Denk hierbij aan een slinger die je voor je jarige collega's wilt gebruiken, of een tekstslinger die je op je kinderdagverblijf of in je klas wilt gebruiken, iedere keer als er een kindje jarig is. Ook daar hebben we aan gedacht en deze slingers met tekst vind je in de rubriek kant & klaar.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar heb je speciale wensen of staat datgene wat je zoekt niet in onze webwinkel, neem gerust contact op.

E-mailen
Instagram