ALTIJD IETS TE VIEREN ...

Home/DHZ traktaties/Doe-het-zelf traktatie chips wikkel

Doe-het-zelf traktatie chips wikkel (PDF-bestand)


Met deze chips wikkels van 9 cm hoog kun je zelf je chips traktatie maken. Ze worden geleverd als PDF-bestand (altijd inclusief naam en leeftijd) zodat je hem zo vaak uit kunt printen als je wilt. 

Ik heb momenteel de thema's BarbieBrawl Stars, Bing Bunny, Cars, Dolfijnen, Fortnite, LOL Surprise, Minecraft, Panterprint, Paw Patrol, Pokemon, Roblox, TikTok, voetbal. De wikkels passen om de uitdeelzakjes chips.

Zoek je een ander thema, neem dan even contact op. Aanpassingen in de tekst of lay-out zijn altijd bespreekbaar. Prijs gepersonaliseerd PDF-bestand éénmalig €5,99 (print daarna zo vaak als je wilt)


Een nieuw ontwerp wat nog niet op deze pagina staat (met eventueel jouw eigen afbeelding(en)) kost €8,50.

Er staan twee wikkels op één PDF en je krijgt er een handleiding bij.

Wat heb je nodig om de wikkels te maken:

  • Stevig wit papier A4 (ik adviseer 120 gr, 160 gr)
  • Kleurenprinter
  • Schaar of hobbymesje
  • Lijm of dubbelzijdig klevend hobbytape

Klik op de foto's voor een vergroting


Welk thema mis jij hier nog? Ik maak vrijblijvend een ontwerp, dus vraag het gewoon. Vind ik alleen maar leuk! Geef ook even aan om welke traktatie het gaat.

Na ontvangst van je bestelling stuur ik je op korte termijn een offerte met voorbeeld en de factuur met betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling krijg je de bestanden via e-mail aangeleverd, inclusief een handleiding.


Naast deze traktaties lever ik ook doe het zelf traktaties voor Pringles wikkels, chips zakjes, diverse tasjes en bakjes.

<TERUG

E-mailen
Instagram