Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Wie ben ik


WIE BEN IK


Hallo, ik ben Lian, de creatieve geest achter Slingerlandwinkel.nl!

Ik heb zelf twee, inmiddels volwassen, dochters en twee kleinzoons. Ook voor mij was het altijd weer een uitdaging als één van onze twee dochters jarig was. Wat gaan we trakteren? Net zoals de kinderfeestjes vond ik het altijd wel leuk om zelf iets te bedenken/maken. Je hebt daar zoveel meer eer van dan iets kant en klaars te kopen. Natuurlijk heeft niet iedereen daar zomaar tijd voor of mis je de creativiteit en dan is het fijn als het ontwerp al voor je gemaakt wordt.

In 2005 starte ik mijn eigen onderneming en begin ik hobbymatig tekst- en naamslingers te maken voor verjaardagen, geboortes en andere feestelijke gelegenheden. Eerst met de hand uitgesneden uit papier, maar toen het wat drukker ging worden heb ik een snijplotter aangeschaft en ben ik de slingers ook gaan plastificeren waardoor ze er echt heel goed en degelijk uit kwamen te zien. Er hebben heel wat slinger meerdere jaren in de huiskamer of voor het raam gehangen bij de jarigen. Met 16 jaar ervaring in het ontwerpen van deze tekst- en naamslingers, heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgebouwd. Ik vond klanttevredenheid altijd enorm belangrijk en zorgde ervoor dat mijn ontwerpen voldeden aan de wens van de klant.

Helaas heeft de Corona periode ervoor gezorgd dat er geen of nauwelijks nog feestjes werden gevierd en de vraag naar mijn slingers dus minder werd. Ik moest een keuze gaan maken. Nu had ik al een poosje traktatie printables in mijn webwinkel staan als aanvulllende producten op de slingers en in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met digitaal ontwerpen, dat ik besloot om mijn assortiment printables uit te gaan breiden en te stoppen met de slingers. Dit heeft tot op heden gelukkig goed uitgepakt en weten veel klanten deze webwinkel te vinden. Een nieuwe passie is geboren!

In onze webwinkel vind je een breed scala aan thema's en we voegen regelmatig nieuwe ontwerpen toe. Van verjaardagsfeestjes tot bruiloften, we bieden unieke en gepersonaliseerde printables die jouw evenement echt bijzonder maken. Of je nu op zoek bent naar traktaties, vlaggenlijnen of tekst printables, we zorgen voor een perfecte afwerking.

Bij Slingerlandwinkel.nl ben je verzekerd van unieke en gepersonaliseerde producten die met liefde zijn ontworpen. Maak je feest compleet met onze creaties en ervaar de hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en snelle levering. Bezoek onze webwinkel vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om jouw evenement onvergetelijk te maken!

< HOME
E-mailen
Info
Instagram