Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME>BLOG>Blog 3

Ideeën voor een babyshower

Een babyshower is een leuke en unieke manier om de aanstaande ouders te verwelkomen en te vieren. Het is een mooie gelegenheid om te genieten van lekker eten, gezelligheid en cadeaus voor het pasgeboren kind. Als je op zoek bent naar ideeën voor een babyshower, dan heb ik hier een aantal suggesties:

Een thema-babyshower: 

Kies een leuk thema voor de babyshower, zoals bijvoorbeeld een bepaald land, tijdperk of populaire kinderboeken. Dit geeft de babyshower een unieke twist en biedt inspiratie voor de decoratie, het eten en de activiteiten.

Spelletjes: 

Babyshower-spelletjes zijn een leuke manier om iedereen te laten lachen en om nieuwe dingen te leren over de aanstaande ouders. Zoek op internet naar leuke spelletjes die je kunt doen, zoals bijvoorbeeld “Twister met babyvoeding”, "babybingo" of “babyfoto raden”.

Cadeaus: 

Een babyshower is ook een mooie gelegenheid om de aanstaande ouders cadeaus te geven voor het pasgeboren kind. Zoek naar leuke en nuttige cadeaus, zoals bijvoorbeeld luiers, kleding, babyvoeding of speelgoed.
Eten en drinken: Zorg voor lekker eten en drinken tijdens de babyshower. Dit kan variëren van hapjes en snacks tot een uitgebreide maaltijd. Probeer rekening te houden met eventuele allergieën of dieetwensen van de aanwezigen.
Decoratie: 

Maak de babyshower extra speciaal door de ruimte te versieren met ballonnen, slingers en andere leuke decoraties. Kies kleuren die passen bij het thema of die de aanstaande ouders leuk vinden.

Ik hoop dat deze ideeën je helpen bij het organiseren van een geweldige babyshower!

 


< TERUG

E-mailen
Info
Instagram