Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

HOME > Blog > Blog 4

Pringles eten of trakteren op een andere manier

Pringles zijn een populaire snack die bekend staat om hun unieke vorm en smaken. Ze zijn gemaakt van aardappelmeel en olie en worden geproduseerd tot een dunne, krullende chip. Hoewel ze vaak als een snack op zichzelf worden gegeten, zijn Pringles ook een leuke manier om andere traktaties te maken. Hier zijn een paar ideeën voor Pringles traktaties:

Pringles s’mores: 

Dit is een leuke twist op de klassieke s’more. Neem een Pringles chip en leg er een stukje chocolade en een marshmallow op. Zet de chip onder de grill of in de oven tot de chocolade en marshmallow gesmolten zijn. Heerlijk als tussendoortje of voor een filmavond.

Dipped Chocolade Pringles: 

Lekker als je lekkernijen gaat eten die je door een chocoladefontijn gaat halen. Dit kun je ook met Pringles doen.

Pringles dipped in chocolade inspiratie


Pringles pizza: 

Neem een Pringles chip en leg er wat gekruide gehaktmix, geraspte kaas en wat gesneden groenten op. Zet de chip onder de grill of in de oven tot de kaas gesmolten is. Dit is een leuke en snelle manier om een mini-pizza te maken.

Pringles taco’s: 

Neem een Pringles chip en beleg het met gekruid gehakt, geraspte kaas, sla, tomaat en een beetje zure room. Dit is een leuke manier om taco’s te maken zonder het gedoe van het maken van taco-schil.

Pringles taco inspiratie


Pringles dipsausjes:

Maak een lekker dipsausje, zoals guacamole of ranchdressing, en serveer het met Pringles chips als dipper. Dit is een leuke manier om een snackplank te maken.

Pringles taart: 

Maak een grote taartvorm van Pringles chips door ze aan elkaar te plakken met een laagje roomkaas of pindakaas. Beleg de taartvorm vervolgens met fruit, chocoladesaus of wat je maar lekker vindt. Dit is een leuke manier om een speciale gelegenheid te vieren.

Er zijn tal van manieren om Pringles te gebruiken als traktatie. Probeer een van de bovenstaande ideeën uit of kom met je eigen creaties. Pringles zijn een leuke en smakelijke manier om een feestje op te leuken.

 


< TERUG

E-mailen
Info
Instagram