Zelf printen, knippen, vouwen, plakken, klaar en trakteren maar! 

 HOME>BLOG>Blog 1

Trakteer op een unieke manier: Onze printables voor feestelijke DIY traktaties!

Hallo feestelijke ouders en traktatie-enthousiastelingen!

De verjaardag van jullie kind nadert snel, en wat is er beter dan het vieren van dit speciale moment met unieke traktaties? Als grafisch designer met een passie voor printables help ik jullie graag op weg om zelf feestelijke traktaties te gaan maken. Met behulp van onze printables kunnen jullie op een creatieve en persoonlijke manier Pringles busjes, chipszakjes, water/drinkflesjes, traktatie doosjes, traktatie zakjes en meer verpakken. Lees verder en ontdek de voordelen van zelfgemaakte traktaties voor kinderfeestjes!

Voordelen van zelfgemaakte traktaties:

Uniek en persoonlijk: Met behulp van onze printables kun je traktaties maken die perfect passen bij het thema van het feestje of de voorkeuren van je kind. Wij voegen een persoonlijke touch toe door de naam van de jarige op de print-bestanden voor wikkels, doosjes en tasjes te zetten - succes gegarandeerd!

Creatieve vrijheid: Als ouder heb je volledige controle over het ontwerp en de inhoud van de traktaties. Laat je fantasie de vrije loop en maak iets echt speciaals, iets wat jullie samen hebben gecreëerd.

Betaalbaarheid: Zelfgemaakte traktaties kunnen een budgetvriendelijke optie zijn. Door gebruik te maken van onze printables kun je kosten besparen ten opzichte van kant en klare traktaties.

Educatief aspect: Samen met je kind aan de slag gaan om de traktaties te maken kan ook een educatieve ervaring zijn. Het helpt bij het ontwikkelen van creatieve vaardigheden en bevordert de ouder-kind interactie.

Nadelen van zelfgemaakte traktaties:

Tijdsintensief: Het printen, snijden/knippen en in elkaar zetten van de traktaties kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren begint om stress te voorkomen.

Materialen en printer: Voor het zelf maken van traktaties met behulp van onze printables heb je een goede printer en kwaliteitspapier nodig, wat mogelijk extra kosten met zich meebrengt als je deze nog niet hebt. In onze handleiding staat altijd een advies over de dikte van het papier.

Wat kun je allemaal zelf maken?

Bij het zelf maken van traktaties zijn de mogelijkheden eindeloos! Van prachtige wikkels voor Pringles busjes tot kleurrijke etiketten voor pakjes drinken, alles is binnen handbereik. Rijstwafel wikkels, snoepzak labels, popcorn bakjes, en zelfs leuke traktatiedoosjes en tasjes behoren tot de opties. Laat je creativiteit stromen en maak van het feest een echt kunstwerk!

Hier zijn enkele voorbeelden van feestelijke creaties om jullie op weg te helpen:


Dus, hoe begin je aan dit traktatie-avontuur?

Thema kiezen: Beslis samen met je kind over een leuk thema voor het feestje. Of het nu een favoriete tekenfilmkarakter is of een avontuurlijk piratenfeest, het thema zal als rode draad door de traktaties lopen.

Ontwerpen: Wij hebben al enorm veel thema’s in onze webwinkel staan, maar we krijgen ook regelmatig aanvragen met persoonlijke wensen. Ga op zoek naar inspiratie online of laat je creativiteit de vrije loop. Lever, indien mogelijk, leuke afbeeldingen aan en omschrijf je wensen zoals de kleuren en natuurlijk de naam en leeftijd van de jarige job.

Printen en knutselen: Zodra je je printable van ons ontvangen hebt, print je ze op stevig papier en ga je aan de slag met knippen, vouwen en plakken. Betrek je kind bij het knutselproces en maak er een gezellige activiteit van!

Vullen en uitdelen: Vul de traktaties met lekkernijen of een leuke gadget en deel ze uit in de klas of op je feest.

Maak van het kinderfeestje een onvergetelijke gebeurtenis met zelfgemaakte traktaties! Bestel onze printables en geniet van een wereld vol creatief smulplezier. Vergeet niet om het kind in jezelf naar boven te halen en te genieten van dit bijzondere moment met je kind.

Feestelijke groetjes,
Lian
Grafisch designer en traktatie-enthousiasteling

 

 


< TERUG

E-mailen
Info
Instagram